Strukturno kabliranje

 

TelefonServis obavlja projektovanje, instalaciju, testiranje i rekonstrukciju kućnih instalacija: telefonskih i računarskih; kablovskih i bežičnih; bakarnih i optičkih.

TelefonServis nudi kompletnu opremu najpoznatijih svetskih proizvođača: Brand Rex, Krone, Panduit, Raidex, Molex, Avaya, Full, Draka i drugih, kao i mnogih domaćih proizvođača.

Na prvom mestu su nam potrebe korisnika. 
Možemo da ponudimo mrežu koja će imati garanciju za radove i opremu na čak 25 godina i to od strane samog proizvođača, ako se radi o korisniku koji želi maksimalan kvalitet i spreman je da izdvoji sredstva za takav projekat. 
Takođe, nudimo opremu manje poznatih proizvođača, uz izvođenje radova po najvišim standardima i testiranje kompletne mreže, tako da možemo garantovati funkcionalnost i kvalitet na najvišenm nivou.

Korisnik treba samo da iznese svoje potrebe, a mi ćemo ponuditi najprikladnije rešenje.

U slučaju rekonstrukcije zastarele, zamršene ili nepouzdane instalacije, obezbedićemo obeleženu i ispitanu mrežu u kojoj se može snaći i laik. Iskusni inženjeri i tehničari TelefonServisa rešiće svaki problem. Radovi se izvode u vreme koje najviše odgovara korisniku, po potrebi bez prekida u poslovanju.

TelefonServis obavlja konsalting u oblasti računarskih, elektronskih i drugih mreža u skladu svetskim trendovima u tim oblastima. 


Zato preporučujemo strukturno kabliranje kojim bi Vam omogućilo realizaciju željene vrste priključka u prostoriji jednostavnim prespajanjem u kablovskom čvorištu (komunikacioni centar ili neko drugo mesto).