Mala preduzeća i privatni korisnici

Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga instalacija i održavanja komunikacionih sistema za mala preduzeća nam je omogućilo da prepoznamo osnovne potrebe malih korisnika i izađemo u susret svim njihovim zahtevima.

Voice sistem i računarska mreža u malim preduzećima  moraju da ispunjavaju osnovne zahteve ovog tipa korisnika kao što su pouzdanost, niska cena instalacija i održavanja, optimizacija troškova, dostupnost servisa, sređena, ispitana i označena mrežna infrastruktura, mogućnost jednostavne montaže i ponovne demontaže u slučaju preseljenja itd.

TelefonServis d.o.o. je ovlašćen od strane proizvođača da sa svojim visoko stručnim i obučenim ekspertskim timom ponudi tehnička rešenja na osnovu zahteva kupaca i izvrši instalaciju, konfigurisanje, puštanje u rad kao i obuku osoblja kupca. U post-prodajnom periodu pruža podršku u oblasti održavanja, servisiranja, softverskog i hardverskog inoviranja sistema.

TelefonServis d.o.o. je takođe uvek spreman da svojim trenutnim i budućim potencijalnim korisnicima omogući adekvatan konsalting u pogledu izbora opreme, načina realizacije i optimizacije troškova za ponuđena tehnička rešenja.